Obešala

Proizvajamo vse oblike standardnih titanovih in aluminijastih obešal za anodizacijo aluminija, vendar dajemo poudarek na izdelavi specifičnih, po meri narejenih obešal, ki jih je mogoče uporabljati pri obdelavi različnih aluminijastih izdelkov, katerih ni mogoče vpeti na standardna obešala.

Poleg tega proizvajamo po meri izdelana aluminijasta obešala, ki so namenjena anodizaciji ali elektrobarvanju, ter obešala, kjer je zaradi uporabe titana možnost zažiga večja. V teh primerih izdelujemo obešala z vmesnim nosilcem iz aluminija.

O podjetju

Izdelovanje kovinskih izdelkov se je pri nas začelo v letu 1978 in se je skozi obrtniško vizijo, zagnanost in način dela vseskozi razvijalo in prilagajalo zahtevam trga. Po reorganizaciji v 2001 je podjetje znano kot SKOP d.o.o.

Podjetje deluje izključno na področju obdelave kovin in je specializirano za izdelavo visoko kakovostnih kovinskih izdelkov, izdelanih po željah in zahtevah strank. Proizvajamo različna obešala za eloksiranje aluminija, električne omarice, izvajamo CNC prebijanje, razrez in krivljenje pločevine ...

Osnovna filozofija in vizija podjetja je, da postane in ostane v svoji branži vodilno podjetje, ki bo svoje storitve in proizvode nadgrajevalo ter se prilagajalo potrebam trga - torej željam in potrebam strank.

Izdelki in storitve

Obešala
  > Obešala po meri
  > Standardna obešala iz titana
  > Standardna obešala iz aluminija 

Električne omarice
  > Prostostoječe električne omarice
  > Tipske električne omarice  
  > Podometne električne omarice
  > Nadometne električne omarice
  > Števčne električne omarice

Izdelki po vaši specifikaciji

Strojne storitve

Zadnja novicaJoomla Templates - by Joomlage.com